Our Hotel

Hotel Zenubia

In the center of the world-famous spa town of Hajdúszoboszló, just 100 meters from the entrance to Europe’s largest spa complex, the 23-room Hotel Zenubia, which underwent a complete renovation in 2019, awaits you with oriental flavors and specialties.

Our hotel was named after the beautiful ancient oasis, Palmyra, warrior and clever, and last but not least, its fabulous queen, Zenubia.

The queen prospered and defended the beautiful oasis of Syria, Palmyra, against the Romans.

Until he lost a battle against an army of hundreds of thousands of Roman soldiers. All sources have different opinions about his further fate.
According to some, he committed suicide in Syria: according to legend, there was poison in his huge jeweled ring, which he drank. According to others, the Romans treated him as a prisoner of war: he was dragged through the streets of Rome, tied to a gold chain, sagged under the weight of jewels and precious stones.

In our hotel, we would like to transport our guests for a short time to the fabulous world of the East and Zenubia.

Our rooms and apartments

Superior room with double bed

Our 19 sqm modern-style room is the perfect choice for couples and solo travelers..

More details

Superior room
with two single beds

Choose our room with separate beds if you want to relax separately. It is also perfect for business travelers.

More details

Superior triple room

Our three-person superior room is an ideal choice for travelers with children.

More details

Family apartment

Our apartment with a separate sleeping cabin and kitchenette is ideal for families

More details

Guest reviews

Gábor
Gábor
2020-09-13
10
☺ Nagyon vidám és közvetlen tulajdonos házaspár, akik a személyzettel együtt figyelik a vendég minden kívánságát. A szálloda a strand közelében, biztonságos és központi helyen van. Már kívülről is nagyon impozáns, belépve ez csak hatványozódik az arab stílus különleges falfestményei, tárgyai és formavilágának hatására. A szobák rendkívül tiszták, modernek, igényesek és jól felszereltek (a cipőtisztítótól a vasalón és v.deszkán át a fogkeféig minden megtalalható), ezenkívül klíma és széf is igénybevehető bennük a vendégek számára. Az ágy nagyon kényelmes és nagy méretű, a fürdőszobában masszázszuhany és hajszárító is van. A svédasztalos reggeli és vacsora nagyon bőséges és ízletes, innen is puszi a szakacsnőnek! ? Emellett egy igazán hangulatos wellness részleg is található a szállodában, több jakkuzzival, szaunával, szoláriummal és 1-2 fitness géppel. Az estéket pedig egy finom ital mellett a hatalmas kertben tölthetjük vízipipázással, de napközben is kedvünkre pihenhetünk a napernyők alatt. Csak ajánlani tudjuk minden évszakban! ?
Imrich
Imrich
2020-08-25
9,0
☺ A személyzet és a tulajdonosok remek emberek. Közvetlenek, lazák, segítőképesek, mindig az ember kedvébe szeretnének járni. Az étkeztetés, az sokrétü, ízletes és elegendő. Nekünk bejött. ☹ Hát mi egy mozgáskorlátozottak részére kialakított szobályát kaptunk. Volt előnye is, minden este szólt a zene a nyári teraszon. De csak 23,00ig. Nincsen állandó pakolója a szállodának.
Anonim
Anonim
2020-08-24
9,0
☺ Barátságos, kedves személyzet. Modern, különleges berendezések és szálloda belső. Félpanzió bőséges, változatos. Elhelyezkedés nagyon jó. ☹ Klíma külön fizetős, napi 1000Ft.
Kamil
Kamil
2020-08-18
10
☺Obsługa rewelacyjna

Address

4200 Hajdúszoboszló,
József Attila utca 14.

Phone

(+36) 30 330 7055

Hotel Zenubia 2020 - Website made by: Hotelmarketer